19 Ekim 2011 Çarşamba

Tutti Frutti



Kiraz, şeftali, erik gibi tatlı meyveleri pazardan biliyoruz tabii. Ancak RTL’de bunlar 1990’dan itibaren uzun bacakları ve güzel fizikleriyle yaygın güzellik idealine uyan ve „Tutti Frutti” adlı programı zenginleştiren genç kadınlardı. Fakat her meyve sepetinde iki çürük meyve de vardır...
İzleyicilere göre puanlama sistemini anlayabilenler, şovu takip etmeyenlerdir. Televizyonda çıplak göğüsler o tarihe kadar bilinmiyordu. Yarışmaya katılan iki adayın (biri kadın, biri de erkek olmak zorunda) oyunda gösterdikleri başarı ikinci derecede önem taşıyordu. Önemli olan, manken kızların striptiz yapmasıydı. Çin Çin!

Programın daha sonraki bölümlerinde sıra oyunculara da geliyordu. Fakat gerçek yaşamlarında ana ve baba olan oyuncular ‚manken’ değidiler haliyle. O yüzden de beden hareketleri pek de koordineli görünmüyordu. Hayal ile gerçek arasındaki uçurum öylesine büyüktür ki, manken ile oyuncular arasındaki fark da ‚rezalet’. Buna rağmen yeni oyuncu bulmak hiç mi hiç sorun değildi, çünkü „televizyondayım, öyleyse varım!” Bu yeni görünme modası Hillesheim ve Hückeswagen gibi en ufak yerlere kadar yayılıyordu.


Nostalji,Nostalji Resim,Nostalji Film,Nostalji Şarkı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder